Palvelumme

Ammattitaitoiset ja palveluhenkiset kuljettajat sekä oikean kokoinen vaihtolavakalusto takaavat aina onnistuneen lopputuloksen.

Soita 0400 997 657

Yrityksille

Vaihtolavapalvelut rakennusliikkeille ja muille yrityksille, luotettavasti ja nopeasti.

https://vaihtolavapalvelut.fi/yrityksille/

Jätteiden lajitteluohjeet

Vaihtolavapalvelujen yleisimmät lajitteluohjeet jätteille.

Yksityisille

Roskalavat, jätelavat ja suursäkit kaikenlaisiin remontteihin ja pihatalkoisiin, helposti.

https://vaihtolavapalvelut.fi/yksityisille/

Palvelumme yleisesti

Uudenmaan vaihtolavapalvelut tarjoaa kaikki vaihtolavoihin liittyvät kuljetus- ja vuokrauspalvelut. Laajan verkostomme avulla saamme toimitettua vaihtolavapalvelut yrityksille myös muualle Suomeen.

Meidän korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu nopeaan ja luotettavaan palveluun. Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluvat yritysasiakkaat, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt. Käytössämme on jätelain mukaiset sähköiset siirtoasiakirjat ja kuulumme jätehuoltorekisteriin.

Vaihtolavapalvelut.fi palvelee siellä missä tarvitaan – silloin kun tarvitaan.

Vaihtolavat

Laajasta valikoimastamme löytyy erikokoiset ja erilaiset vaihtolavat kaikkiin tarpeisiin. Pieniin ja ahtaisiin paikkoihin sopivat roskalavat, talkoisiin sopivat talkoolavat ja risulavat, kannelliset vaihtolavat, romulavat sekä rakennus- ja purkutyömaiden käyttöön soveltuvat purkulavat ja sekajätelavat. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös suursäkit kaikenlaiselle piha -ja puutarhajätteelle, purkujätteelle ja elektroniikkaromulle.

Vaihtolavakuljetus

Kuljetuskalusto

Kuljetuskalustollamme toimitus onnistuu sinne missä tarve on, juuri silloin kun tarve on. Vaihtolavatoimitukset onnistuvat taloyhtiöiden ja omakotitalojen ahtaista sisäpihoista aina suuriin työmaakohteisiin ja kaikenlaisiin projekteihin näiden väliltä.

Ammattitaitoiset ja palveluhenkiset kuljettajat sekä oikean kokoinen vaihtolavakalusto takaavat aina onnistuneen lopputuloksen.

Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään, tarvitset sitten apua löytämään oikeankokoisen vaihtolavan löytämisessä tai suunnittelu-apua isommassakin projektissa.

Soita 0400 997 657

© 2022 Vaihtolavapalvelut.fi
webDesign: Mekanismi »