Maa-ainestoimitukset säkeissä

Toimitamme suursäkeissä kaikenlaiset maa-ainekset suoraan tontillesi. Yhdessä suursäkissä voidaan toimittaa maksimissaan 1000kg ja maa-aineksesta riippuen tilavuus on 700-1000 litraa. Yleisimmät pihamaan maa-ainekset ja kuorikatteet löydät suoraan alta ja voit katsoa hinnan ja tilata suoraan sivuiltamme. Jos et löydä haluamaasi tuotetta alta, voit aina pyytää tarjouksen sähköpostilla tai soittaa numeroon 0400997657.

Nopeat ja edulliset maa-ainestoimitukset

Maa-ainestilausta tehdessä kannattaa ottaa muutamia asioita huomioon.

Jos haluat esimerkiksi 10 neliön alueelle 10cm kerrosvahvuuden, on laskennallinen menekki yksi kuutio (1000litraa). Maa-aines kuitenkin tiivistyy hieman joten optimi määrä on tällöin 2 säkkiä.

Kahdella säkillä saat siis 10 neliön alueelle 10cm vahvuuden ja 20 neliön alueelle 5cm vahvuuden ja niin edelleen.

Neljällä säkillä taas esimerkiksi kivituhkaat siististi 100 neliön alueen ja laskennallinen kerrosvahvuus on tällöin 2,8cm ja tiivistymisen jälkeen noin 2cm.

Meiltä onnistuu toimitukset ja noudot myös ahtaisiin paikkoihin, kuten siirtolapuutarhoihin ja porttikongeihin!

Maa-ainestoimitukset 1-5vrk tilauksesta

Suurempiin maanrakennustöihin ja projekteihin toimitamme maa-ainekset irtotavarana lavalla

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa teitä mielellään laskemaan tarvittavan maa-aineksen määrän projektiisi.

Muistathan, että suursäkki on monikäyttöinen sekä ekologinen ja voit täyttää tyhjän säkin haluamallasi puutarha -tai sekajätteellä ja tilata sille noudon sivuiltamme.

Myös yrityksille

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään teitä löytämään parhaan ratkaisun projektiinne, oli se sitten vaihtolava tai suursäkki, ja ajojärjestelymme varmistaa, että se toimitetaan oikeankokoisella kalustolla, oikeaan aikaan.

tai soita 0400 997 657

© 2022 Vaihtolavapalvelut.fi
webDesign: Mekanismi »