Toimitus- ja maksuehdot

Vaihtolavan tilaaja vastaa, että vaihtolavalle ei ole lastattu vaarallisia aineita, kuten asbestia, maaleja, liuottimia, auton akkuja tai mitään muutakaan terveydelle vaarallista tai luontoa pilaavaa materiaalia tai ainetta, jos sitä ei ole erikseen sovittu ja kirjallisesti vahvistettu.

Tilaaja sitoutuu korvaamaan tällaisista aineista tai materiaaleista aiheutuneet haitat tai lisäkulut Uudenmaan vaihtolavapalvelulle.

Vaihtolavan tilaaja valtuuttaa kuljettajan allekirjoittamaan jätteensiirtoasiakirjan puolestaan ja on vastuussa, että vaihtolavalla on vain tilatessa ilmoitettua jätelaatua.

Ilman erillistä sopimusta Uudenmaan vaihtolavapalvelu voi laskuttaa jokaisen palvelun sekä jäte ja –materiaalikulut, jokaisen totetutuneen toimituksen jälkeen. Maksuehto ilman erillistä sopimusta on 7 päivää netto ja viivästyskorko 8%.

Vaihtolavan ja roskalavan luukut tulee olla asiakkaan toimesta suljettuina, kun jätelavaa tullaan noutamaan. Uudenmaan vaihtolavapalvelut ei vastaa kuorman leviämisestä noutopaikalle, mikäli se johtuu auki jätetyistä luukuista. Lavan saa täyttää laitoihin asti, mutta suojaverkko pitää saada laitettua kuorman suojaksi asianmukaisesti.

© 2021 Vaihtolavapalvelut.fi
webDesign: Mekanismi »