Suursäkit

Pihatalkoissa ja pihojen siivouksissa syntyville jätteille vaihtoehtona talkoolavalle toimii suursäkki. Pienemmissä remonteissa ja työmailla helposti siirrettävien säkkien avulla pidät työmaan siistinä alusta loppuun.

Kätevät suursäkit pienemmille jätemäärille

Pienemmille jätemäärille voit tilata lavan yhteydessä tai erikseen suursäkin, jonka tilavuus on 1000l, eli yhden kuution. Suursäkki on ekologinen ja työmaalla helposti siirreltävä vaihtoehto. Suursäkki oikean kokoisen roskalavan kanssa takaa työmaan siisteyden alusta loppuun.

Toimitamme yrityksille ja yksityisille myös erikseen suursäkit SER-romulle, mihin voit laittaa kaikki vanhat ja ylimääräiset elektroniikkalaitteet. Kierrätämme ne asianmukaisesti puolestasi, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Meiltä onnistuu toimitukset ja noudot myös ahtaisiin paikkoihin, kuten siirtolapuutarhoihin ja porttikongeihin!

Suursäkkien noudot ja toimitukset 1-5vrk tilauksesta. Tyhjät säkit seuraavaksi päiväksi pihaasi!

Myös yrityksille

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään teitä löytämään parhaan ratkaisun projektiinne, oli se sitten vaihtolava tai suursäkki, ja ajojärjestelymme varmistaa, että se toimitetaan oikeankokoisella kalustolla, oikeaan aikaan.

Suursäkkipalvelun avulla tyhjennät toimiston erilaisesta romusta silloin kun tarve ei ole niin suuri että tarvitset vaihtolavaa. Suursäkki on myös vaihtoehto pienemmille remonteille ja siivous urakoille.

tai soita 0400 997 657

© 2022 Vaihtolavapalvelut.fi
webDesign: Mekanismi »