Suursäkit

Suursäkit toimivat pihatalkoissa ja pihojen siivouksissa syntyville jätteille erinomaisena vaihtoehtona. Pienemmissä remonteissa ja työmailla helposti siirrettävien säkkien avulla pidät työmaan siistinä alusta loppuun.

Kätevä suursäkki pienemmille jätemäärille

Pienemmille jätemäärille voit tilata lavan yhteydessä tai erikseen suursäkin, jonka tilavuus on 1000l, eli yhden kuution. Suursäkki on ekologinen ja työmaalla helposti siirreltävä vaihtoehto. Suursäkki oikean kokoisen roskalavan kanssa takaa työmaan siisteyden alusta loppuun.

Toimitamme yrityksille ja yksityisille myös erikseen suursäkkejä SER-romulle, mihin voit laittaa kaikki vanhat ja ylimääräiset elektroniikkalaitteet. Kierrätämme ne asianmukaisesti puolestasi, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Meiltä onnistuu toimitukset ja noudot myös ahtaisiin paikkoihin, kuten siirtolapuutarhoihin ja porttikongeihin!

suursäkit

Suursäkkien noudot ja toimitukset 1-5vrk tilauksesta. Tyhjät säkit seuraavaksi päiväksi pihaasi!

Maa-ainekset suursäkeissä

Toimitamme suursäkeissä kaikenlaiset maa-ainekset suoraan tontillesi.

suursäkit

Myös yrityksille

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään teitä löytämään parhaan ratkaisun projektiinne, oli se sitten vaihtolava tai suursäkki, ja ajojärjestelymme varmistaa, että se toimitetaan oikeankokoisella kalustolla, oikeaan aikaan.

Suursäkkipalvelun avulla tyhjennät toimiston erilaisesta romusta silloin kun tarve ei ole niin suuri että tarvitset vaihtolavaa. Suursäkki on myös vaihtoehto pienemmille remonteille ja siivous urakoille.

Soita 0400 997 657

© 2023 Vaihtolavapalvelut
webDesign: Mekanismi »