Vaihtolavat ja kalusto

Vaihtolavakalustollamme toimitus onnistuu sinne missä tarve on, juuri silloin kun tarve on.

tai soita 0400 997 657

Vaihtolavakuljetus kerrostalon pihaan

Monipuolinen kalusto ja laaja valikoima vaihtolavoja

Työmaita on erikokoisia ja laajasta valikoimastamme vaihtolavoja löydämme aina sopivan ratkaisun teidän kohteeseenne.

Me autamme valitsemaan oikean kokoisen kaluston ja vaihtolavat tarpeeseenne. Kokeneet sekä palveluhenkiset kuljettajamme takaavat aina onnistuneen ja nopean toimituksen.

Vaihtolavankuljetusauto jättämässä vaihtolavaa paikalleen

Vaihtolava kuljetusauton kyydissä

Pienet vaihtolavat

Pienellä kalustolla saa toimitettua vaihtolavat ahtaisiin paikkoihin, kuten omakotitalojen pihoille tai keskustan ahtaisiin porttikongeihin. Näihin suosittelemme tilaamaan aina 6-8m3 kokoisen vaihtolavan. Myös maa- ja kiviaineksille pieni vaihtolava on sopiva. Maa- ja kiviaineslavan voit täyttää ainoastaan puoleen väliin johtuen materiaalin suuresta painosta.

Hieman suurempi 12m3 vaihtolava toimii myös pihatalkoissa ja pihoilla, joissa tilaa on hieman reilummin. Pienellä ja keskikokoisella autolla saamme myös toimitettua 12-15m3 vaihtolavoja, jotka toimivat suurempiinkin projekteihin ja isommille työmaille. Nämä vaihtolavat voit täyttää aina täyteen asti rakennusjätettä, puujätettä, talkoojätettä tai muuta projektissasi syntyvää jätettä.

Purkujätelavat

Suurille purkutyömaille, missä lavan täyttö suoritetaan koneellisesti, sopivat 20-30m3 purkujätelavat, jotka toimitetaan isommalla kalustolla. Myös painavemmille maa-aineskuormille on hyvä tilata suuren auton lava. Suurta autoa tilatessa on hyvä huomioida, että se tarvitsee jopa 18 metriä vapaata tilaa kun vaihtolava lasketaan ja nostetaan. Pieni ja keskikokoinen auto taas mahtuu laskemaan ja nostamaan vaihtolavan erittäin pienessä tilassa ja tilantarve on ainoastaan noin 10 metriä pituus suunnassa.

Kuljetusauto ja purkujätelava
Rakennusjätelava

Sekajäte- ja rakennusjätelavat

Sekajäte ja rakennusjätelavalle saat laittaa melkein mitä vaan jätteitä, lukuunottamatta vaarallisia aineita, kuten liuottimia ja maaleja. Myöskään auton akut eivät sovellu heitettäväksi lavalle. Elektroniikalle suosittelemme tilaamaan erillisen suursäkin, jolloin SER-romut kierrätetään asianmukaisesti.

Suursäkit

Pienemmille jätemäärille voit tilata lavan yhteydessä tai erikseen suursäkin, jonka tilavuus on 1000l, eli yhden kuution. Suursäkki on ekologinen ja työmaalla helposti siirreltävä vaihtoehto. Suursäkki oikean kokoisen roskalavan kanssa takaa työmaan siisteyden alusta loppuun.

Toimitamme yrityksille ja yksityisille myös erikseen suursäkit SER-romulle, mihin voit laittaa kaikki vanhat ja ylimääräiset elektroniikkalaitteet. Kierrätämme ne asianmukaisesti puolestasi, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään teitä löytämään parhaan ratkaisun projektiinne, oli se sitten vaihtolava tai suursäkki, ja ajojärjestelymme varmistaa, että se toimitetaan oikeankokoisella kalustolla, oikeaan aikaan.

Suursäkki

tai soita 0400 997 657

© 2021 Vaihtolavapalvelut.fi
webDesign: Mekanismi »
Open chat